Pernilla Pöykiöniemi

För privatpersoner

Stöd eller en spark i baken?

Här kan du få hjälp med beteendeförändringar och livsstilsförändringar. Det kan handla om att man har svårt att prioritera sig själv, svårt att motivera sig själv eller att man saknar verktyg för att genomföra de förändringar man önskar.

De flesta jag jobbar med inom det här området söker hjälp för något av följande:

  • Förbättra hälsan, komma igång och i form och/eller hjälp att gå ner i vikt.

  • Förändra beteenden och komma tillrätta med/lära sig hantera stress, nedstämdhet, depression eller lättare ångest.

  • Formulera och nå olika mål i livet. Lära sig att prestera sitt bästa utan prestationsångest. 

 

Samtal kan ske via fysiskt möte eller online. 

Samtal kan kombineras med träningspass i syfte att förbättra fysisk och/eller psykisk hälsa. 
De fysiska träningspassen sker med din egen kropp som redskap för att du enkelt ska kunna upprepa passet hemma. Personligt träningsupplägg för att successivt komma igång med en mer aktiv fysisk livsstil ingår. Fokus på hållbarhet över tid vilket sker när vi planerar utifrån dina mål och personliga förutsättningar. Detta passar utmärkt för dig som vill komma igång och träna utan att gå på gym. Om du behöver någon som lugnt och metodiskt hittar dina egna förutsättningar för en hållbar förändring.

Personlig träning för bättre fysisk och psykisk hälsa och/eller hjälp med viktnedgång i Karlskoga. Onlinecoaching är oberoende av ort. 

Gå gärna den kostnadsfria onlinekursen En liten kurs om självkänsla när du vill, var du vill. Den fungerar både på dator, mobiltelefon och surfplatta.

Varmt välkommen att ta kontakt för diskussion kring vilket upplägg som skulle kunna passa dig!

Kostnad:
500,-/45 minuter samtal 
750,-/1,5 timme (samtal + fysiskt träningspass)

 

Jag har tystadslöfte och för inte vidare någonting till tredje part. Undantagsvis om något framkommer som kan ligga till grund för orosanmälan rörande underåriga barn/ungdomar. Stöd kan ges vid kontakt med myndigheter eller sjukvård om så önskas. Vid allvarligare problematik med ångest, nedstämdhet och andra typer av psykisk ohälsa bör du omgående kontakta vården.