Pernilla Pöykiöniemi

Aktuella kurser med fysiska träffar

Nedan ser du aktuella kurser. Sidan uppdateras kontinuerligt. Om du vill anmäla dig eller har frågor är du varmt välkommen att kontakta mig via formuläret som du hittar HÄR.

Behöver du bo kvar över natten när du kommer på kurs? En lista med förslag på några boenden hittar du HÄR.

  


 

Fotgående för småhundar
FULLBOKAD

Kursen riktar sig till alla som har en hund modell mindre och som vill få till ett riktigt schysst fotgående med allt vad det innebär, oavsett om du håller på med rallylydnad, heelwork to music, lydnad eller bara vill kunna passera över torget och stoltsera som fotgåendeproffs!

Vi jobbar strategiskt med tre områden: Lust, trygghet och förståelse för positionen. Givetvis tillkommer övningar för uthållighet, fokus (även i störning) och en grym attityd för att fotgåendet som helhet ska fungera.

Att träna in ett stabilt och bra fotgående tar tid. I den här kursen guidas du steg för steg och har gott om tid mellan tillfällena för att du ska kunna repetera och jobba med övningarna i lugn och ro inför nästa steg i processen. Feedback online i en sluten grupp på Facebook ingår, där du om du vill kan ladda upp filmer från er träning för att få extra tips och råd.

Onsdag 6 februari 18:00-20:00 inne i Lerviks Hundhall

Onsdag 20 februari 18:00-20:00 inne i Lerviks Hundhall

Onsdag 20 mars 18:00-20:00 inne i Lerviks Hundhall

Onsdag 8 maj 18:00-20:00 utomhus i Karlskoga

Onsdag 29 maj 18:00-20:00 utomhus i Karlskoga

Onsdag 19 juni 18:00-20:00 utomhus i Karlskoga

Inga förkunskaper krävs. Kurskostnad 2600,- (inkl. hallhyra)

Anmäl dig här!FreestyleSatsning 6-månaderskurs 

FULLBOKAD

Nu är äntligen FreestyleSatsningen tillbaka. En kurs som pågår under ett halvår med både fysiska träffar och coaching online via en sluten Facebook-grupp. Vi jobbar med trix på detaljnivå och helhet för att du och din hund i slutet av kursen ska ha ett program ni är nöjda med och som ni kan utföra med fokus och engagemang. Hemuppgifter mellan kurstillfällena ingår.

Föreläsningen "Prestationsångest, Nerver & hur man når sina MÅL" ingår i kursen.

Fysiska träffar:

Lördag 11 maj 9:00-16:00 i Lerviks Hundhall

Lördag 8 juni 9:00-16:00 utomhus i Karlskoga

Lördag 3 augusti 9:00-16:00 i Lerviks Hundhall

Lördag 14 september 9:00-16:00 i Lerviks Hundhall

Lördag 26 oktober 9:00-16:00 i Lerviks Hundhall

Du bör ha kännedom om sporten då vi inte går igenom regler från grunden. Är du helt ny kan du med fördel gå nybörjarkursen först, se ovan!

Kostnad: 3900,- inkl. kurs, onlinecoaching, föreläsning och hallhyra. Kursen kan delbetalas vid två tillfällen om så önskas. Meddela detta vid anmälan.

Anmäl dig här!

 


Grunda Grunderna Hösten 2019 (Karlskoga)

FULLBOKAD

Vi jobbar teoretiskt och praktiskt för att du ska få med de viktiga grunderna inom kommunikation och träning tillsammans med din hund. Kursens innehåll passar dig som vill jobba med inlärning, samarbete och träning med din hund, till vardags eller med målsättningen att tävla.

Vi träffas vid fyra tillfällen, varannan vecka, och jobbar med de övningar som ingår i onlinekursen Grunda Grunderna! (LÄS MER HÄR). 

I priset ingår alltså både materialet i onlinekursen (videoklipp, textdokument och hemuppgifter) och träning vid de fyra träffarna. En utmärkt kombination för dig som vill gå på djupet och få många viktiga redskap i hundträningen. 

Plats: Varannan gång Lerviks Hundhall, inomhus och varannan gång utomhus i Karlskoga

Datum & tid:

Tisdag 27/8 18:00 inomhus i Lerviks Hundhall 
Tisdag 10/9 18:00 utomhus i Karlskoga
Tisdag 24/9 18:00 inomhus i Lerviks Hundhall 
Tisdag 8/10 18:00 utomhus i Karlskoga

Vi jobbar i ungefär en timme per gång. Kursen startar en vecka före det första kurstillfället genom att ni får tillgång till det digitala materialet med filmklipp, textdokument och hemuppgifter. Då har ni en vecka att på egen hand testa övningarna innan vi jobbar med dem tillsammans under kurstillfället. 

Kostnad: 1500,- inklusive kursmaterial och hallhyra

Denna kurs passar utmärkt som påbyggnad efter valpkurs eller grundkurs av något slag, men fungerar likväl som er första kurs tillsammans. 

Anmäl dig här!

 


HtM-satsning 2020
Mer info och datum kommer under hösten 2019. Du kan redan nu maila in ditt intresse.

Nu är äntligen den halvårslånga satsningen i Heelwork to Music tillbaka i en ny, uppgraderad tappning. En kurs som pågår under ett halvår med både fysiska träffar och coaching online via en sluten Facebook-grupp. Vi jobbar med positioner och övriga relevanta rörelser på detaljnivå såväl som helhet för att du och din hund i slutet av kursen ska ha utrustat er med både kunskap och praktiska färdigheter som krävs i sporten. Ni har kanske också fått ihop ett program ni är nöjda med och som ni kan utföra med fokus och engagemang. Hemuppgifter mellan kurstillfällena ingår.

Föreläsningen "Prestationsångest, Nerver & hur man når sina MÅL" samt föreläsningen "Toppa Tävlingsformen!" ingår i kursen.

Fysiska träffar:

 

Du bör ha kännedom om sporten då vi inte går igenom regler från grunden. Är du helt ny kan du med fördel gå nybörjarkursen först. Ni behöver dock inte ha påbörjat positionsinlärning utan vi kommer checka av varje steg från grunden. 

Anmäl intresse här!

 


  

Jag besöker regelbundet olika platser runt om i landet. Du är välkommen att kontakta mig om du vill boka kurs, föreläsning eller träning i privata grupper. 

 

Om du är intresserad av en hundkurs online hittar du kursutbudet på 
PPCS OnlineSkola www.ppcs.nu
(webbkurser/onlinekurser ger dig friheten att gå hundkurs var du vill och när du vill och du har alltid möjlighet att gå tillbaka och se om kursmaterialet som är i videoformat vilka praktiskt visar övningarna, inspelade power point-presentationer som ger dig en fördjupad teoretisk förståelse samt textdokument som sammanfattar veckans lektion)

 

 

Läger 2019 - hundträning

Hundträningsläger i sommar?

Här hittar du hundläger 2019, och det är kombinationsläger, rallylydnadsläger och freestyle-/HtM-läger. Varmt välkomna!

 

Lägret 24-25/7 är fullbokat

Lägret 10-11/8 är fullbokat

Sommarläger FS & HtM

Sommarläger rallylydnad