Pernilla Pöykiöniemi

Personlig utveckling

Jag möter ofta människor som inte är riktigt nöjda. Antingen med sig själva, sitt liv eller yttre faktorer.

Det är vanligt att man fastnar i tankemönster över sitt missnöje och ibland upplever jag att människor tappar bort den mest väsentliga frågan -> Vad vill jag istället? Det är mycket lättare att nå dit man vill om man fokuserar på vad eller vart man vill istället för vad man inte vill. Ändå är det så lätt att fastna.

Kanske den här utvecklande föreläsningen kan vara något. Hur som helst.

Ibland behöver man coaching. Någon som bara lyssnar, guidar och ger perspektiv eller ger en liten vänlig men bestämd knuff. Ibland räcker det att läsa den där raden på internet eller i en bok eller i en tidning. Den som väcker den där tanken. Som sen startar den där processen.

På de här sidorna (kika bland underkategorierna) hittar du bland annat artiklar om personlig utveckling av olika slag, beteende- & tankeförändringar och andra tips på vägen som kan leda till den härliga feel good-spiralen. Några ord på vägen som kanske kan göra någonting för dig. Eller för din vän.

Maila gärna om du har synpunkter eller funderingar.

Kostnadsfri kurs om självkänsla
Ps! Är du nyfiken på att lära dig mer om vad självkänsla är för något, hur du blir medveten om din egen självkänsla och hur du kan förändra självkänslan? Du kanske vill stärka självkänslan eller bara är nyfiken på ämnet? Kika då in i onlineskolan och anmäl dig till en helt gratis webbkurs om självkänsla. En webbkurs/onlinekurs genomför du var du vill och när du vill på telefonen, surfplattan eller datorn. Att gå en kurs på nätet är ett flexibelt sätt att nå personlig utveckling. För att komma till en gratiskurs om självkänsla, klicka här. Inga förbindelser eller dolda kostnader!

 

 

DSC_0375