Pernilla Pöykiöniemi

Prestationsångest, Nerver & hur man når sina MÅL

Föreläsningen

Prestationsångest, Nerver & hur man når sina MÅL

är en av mina mest omtyckta och uppskattade föreläsningar. Den handlar om prestationspsykologi och mental träning. Föreläsningen väver även in det smalare begreppet tävlingspsykologi, men passar precis lika bra för åhörare som inte är tävlingsintresserade.

Föreläsningen är vinklad mot hundsport och träning/tävling med hund men berör stora (och viktiga) delar av livet. Du kommer få lyssna till, reflektera över och om du vill även diskutera ämnen som påverkar oss i situationer när vi ska prestera, exempelvis i tränings- eller tävlingssituationer.

Hur våra resultat påverkas av vårt beteende, det vill säga våra tankar, känslor och handlingar. Och tvärt om! Om du upplever att du inte kommer någonstans i livet eller har svårt att nå fram till (eller överhuvudtaget formulera) dina mål kan du få en och annan aha-upplevelse.

Du kommer förmodligen känna igen dig i många avseenden från din vardag och ditt yrkesliv.

Den här spännande och intressanta föreläsningen inom prestationspsykologi och mental träning är både bred och djup. Det är inte ovanligt att åhörare tar kontakt i efterhand för att berätta att innehållet väckt inre förändringsprocesser.  Kanske lär du dig någonting nytt om dig själv efter att ha lyssnat till föreläsningen "Prestationsångest, Nerver & hur man når sina MÅL".

I rutan till höger (eller nedanför beroende på vilken enhet du läser från) hittar du mer information om föreläsningen. Jag kommer gärna ut till er klubb, företag eller träningsgäng för att prata om det här som verkligen ligger mig varmt om hjärtat och som jag vet är så viktigt att ta i.

 

Föreläsningens innehåll

Att prestera ska vara roligt, spännande, lite läskigt och framförallt utvecklande!
Det ska inte innebära lidande och dåligt mående av olika slag. Oavsett resultat. Mår du dåligt före, under och/eller efter en tävling eller annan situation där dina färdigheter ska sättas på prov så kommer du definitivt att få ut någonting av de här timmarna.

Föreläsningen

Prestationsångest, Nerver & hur man når sina MÅL

innehåller bland annat:

  • Varifrån kommer prestationsångest respektive nerver, hur påverkar de oss och våra prestationer samt hur bör vi förhålla oss till dem
  • Mental träning, vad är det?
  • Fokusområden
  • Mål, målsättningar & måluppfyllelse

 

Räkna med 2,5-3 timmar inkl. en liten paus i mitten. Tiden varierar med antalet diskussioner.
Åhörarkopior ingår.

Ta kontakt för tidsförfrågan!