Pernilla Pöykiöniemi

Privatträning

Privatträning

Privatträning är för dig som

...vill ha större flexibilitet med tid och plats

...inte vill dela träningstiden med någon annan

...vill jobba koncentrerat med en eller flera specifika saker/områden

 

Privatträning sker inom Karlskoga med omnejd. Är ni flera som vill boka privatträning samma dag åker jag gärna längre! Du bestämmer om vi är utomhus, inomhus hos dig eller om du vill boka Lerviks Hundhall för inomhusträning med din hund.

Kostnad: 550,-/timme eller 2500,-/5 tillfällen
Reseersättning: 25,-/mil t.o.r. Karlskoga
Privatträningen kan bokas för en person eller två som delar på tiden. Du som har fler än en hund fördelar tiden som du själv vill mellan en eller flera hundar. Är ni tre eller fler personer blir det istället en kurs, vänligen kontakta mig för att diskutera upplägg.

Tänk på! Det är bra om du innan träningstillfället funderar igenom vilka mål du har och vad du vill utveckla hos dig och din hund. Framför gärna dina tankar via mail innan vi träffas. Det gör träningstillfället mer effektivt då jag vet vad jag ska lägga fokus på.

 

IMG_8757 Foto: Moa Waern

 

 

Lediga tider för privatträning hund i Karlskoga

Här nedan är lediga tider för privatlektioner.

Skicka ett mail för att boka en tid!
Du bestämmer om vi är hemma hos dig, någonstans utomhus eller inne i Lerviks hundhall. Jag är själv hyresgäst i hundhallen så du behöver kontakta dem för bokning eller frågor. Dubbelkolla så hallen är ledig och med mig så den lediga tiden inte är tagen. Jag uppdaterar den här sidan så ofta som möjligt.

Lediga tider för privatlektion / privatträning med hund i Karlskoga

Har för tillfället ungefär en månads väntetid. Önskar du privatträning så bör du höra av dig med den tiden som framförhållning.