Pernilla Pöykiöniemi

Om PPCS OnlineSkola

PPCS OnlineSkola har under 2017 släppt den första i raden av många webbkurser och föreläsningar! Hundkurser online passar dig som vill träna när och var du vill. Det passar även dig som vill ha extra mycket tid att reflektera i lugn och ro, eller dig som trivs bättre att träna ensam än tillsammans med andra. Hos PPCS OnlineSkola kan du gå webbkurs i exempelvis rallylydnad, freestyle, heelwork to music eller olika typer av hundkurser online som hjälper dig och hunden framåt i er tävlingskarriär.

Efterfrågan och flexibiliteten med nätbaserade kurser (webbkurser) är orsakerna till att PPCS OnlineSkola kom till. Målsättningen är att du som genomför en eller flera onlinekurser ska få verktyg till utveckling av både dig själv och din hund. Du som instruktör får redskap att vidareutveckla dig själv genom kompetenshöjning för hundinstruktörer och kan lyfta kvalitén i dina egna kurser och andra aktiviteter.

Uppläggen varierar beroende på kurs men generellt släpps nya lektioner kontinuerligt över den tidsperiod kursen pågår, och du får tillgång till text-, bild- och videomaterial samt hemuppgifter som bygger på din och hundens färdigheter steg för steg.

Du har dessutom möjlighet till webbaserade privatlektioner med din hund via online coaching!

Arbetet med onlineskolans uppbyggnad är omfattande och nya onlinekurser för hundar och hundförare släpps successivt. Saknar du något i utbudet är du välkommen att höra av dig!

 

Aktuellt utbud webbkurser - hundkurser online

Följande onlinekurser finns öppna för anmälan, alla dagar om året och dygnet runt:
(Du betalar smidigt och säkert med ditt vanliga betalkort och får direkt tillgång till kursen. Andra betalningsalternativ är via Swisch eller bankgiro)

HtM OnlineSatsning

Toppa Tävlingsformen!

Rallylydnad, nybörjare

Grunda Grunderna!

Föreläsningen "Prestationsångest, Nerver & hur man når sina MÅL"

Gratis kurs om självkänsla; En liten kurs om självkänsla

 

Inom kort lanseras följande kurser:

Kreativ hundträning (2018)

Aktivera familjehunden! (2018)

Kom igång och i form med hund! (2018)

Inspiration för instruktörer (2019)

 

Klicka på bilden för att komma till PPCS OnlineSkola:

PPCS OnlineSkola png