PPCS Onlineskola

Varmt välkommen till PPCS OnlineSkola!

Här finns onlinekurser inom hund och hundträning, det vill säga internetbaserade självstudiekurser, inom främst hundträning men även kurser på temat hälsa och personlig utveckling.

Du genomför kurserna i ditt eget tempo, har kvar materialet på obegränsad tid och kan se om materialet så många gånger du vill! Observera att köpen är personliga och att det inte är tillåtet att dela vidare materialet till någon annan. Däremot får du självklart ta bilder och filma övningar, och lägga ut i sociala medier. Det är bara roligt, och ännu gladare blir jag om du taggar mig så jag får se hur det går i er träning!

På Facebook hittar du mig på sidan Pernilla Pöykiöniemi – coach & skribent ( här: https://www.facebook.com/pernillapcoach/ ) och på Instagram under kontot dogtrainingbyppcs ( här: https://www.instagram.com/dogtrainingbyppcs/ )

Kurserna innehåller inspelade föreläsningar, filmklipp och textdokument med information och checklistor. Även om de digitala hundkurserna är självstudiekurser om inget annan anges, och det inte ingår feedback, så är du givetvis välkommen att höra av dig om det är någonting i kursen du inte förstår. Om du inte skulle vara nöjd med kursinnehållet så har du dessutom möjlighet att ångra ditt köp inom 14 dagar.

Du betalar enkelt och säkert med något av betalningsalternativen:
Säker kortbetalning
Klarna – olika alternativ
PayPal
När du har valt kurs och lagt den i varukorgen så kan du gå vidare till kassan och betala, för att genast få tillgång till materialet. Önskar du istället få en faktura med bankgiro och swish som betalningsalternativ så kan du maila dina fakturauppgifter till kontakt@ppcs.se

Varmt välkommen och lycka till med träningen!

Visar alla 9 resultat