Hälsa & personlig utveckling

Hälsa & personlig utveckling

Hos PPCS får du verktyg och stöd i din personliga resa inom områden som fysisk och psykisk hälsa, samtalsstöd när livets utmaningar känns för mastiga, målsättning och måluppfyllelse samt karriärutveckling. Med enkla, tydliga och konkreta steg får du hjälp att ta dig framåt och utvecklas personligen.

Coaching erbjuds i Karlskoga samt online och föreläsningar erbjuds inom hela Norden. Ta kontakt för mer information och diskussion kring hur jag kan vara till stöd för just dig.

Stöd eller en spark i baken?

Här kan du få hjälp med beteendeförändringar och livsstilsförändringar. Det kan handla om att man har svårt att prioritera sig självsvårt att motivera sig själv eller att man saknar verktyg för att genomföra de förändringar man önskar.

De flesta jag jobbar med inom det här området söker hjälp för något av följande:

  • Förbättra hälsan, komma igång och i form och/eller hjälp att gå ner i vikt.
  • Förändra beteenden och vanor, och komma tillrätta med/lära sig hantera stress, nedstämdhet, depression eller lättare ångest.
  • Formulera och nå olika mål i livet. Lära sig att prestera sitt bästa utan prestationsångest. 
Upplever du att du har balans i tillvaron? Är glaset halvtomt eller halvfullt? Vilken riktning ska du ta nu?

Tips! Vill du lära dig mer om självkänsla och dig själv? I PPCS OnlineSkola finns gratiskursen “En liten kurs om självkänsla“. Klicka på länken och anmäl dig för att komma igång. Det enda du behöver är ett konto i kursplattformen, och det skaffar du på två minuter. Allting är helt kostnadsfritt och utan förbindelser!